Start
Nyheter
Produkter
Kontakta oss
Feedback
Villkor
Innehåll
Om Natrax

 

Nyheter

Nya produkter

Nu säljer vi även ankelskydd och reband. Läs mer på vår produktsida.

080531


Uppdaterade priser

Gå in under respektive produktkategori för att se förändringarna.

080531


Nedsatt pris på vändbara västar

Nu sänker vi priset på våra vändbara västar. Passa på nu och köp våra populära träningsvästar. Läs mer om våra västar här.

070507


Ny färg till matchställ och klubboveraller

Nu har vi en ny färg  som kan beställas till matchställ och klubboveraller. Den nya färgen är vinröd. Bilder kommer senare.

Tyvärr måste vi meddela att när det gäller jogging/college-produkter har vi blivit tvungna att ta bort ett antal färger pga dålig efterfrågan. De färger som fortsättningsvis går att beställa är; blå, röd och svart samt kombinationer av dessa.

Vi vill också förvarna om att priserna kommer att justeras något inom kort.

070122


Nya villkor

Från idag är villkoren förändrade. Ingen stor förändring men vi vill ändå informera om att vi gjort en ändring. Ändringen rör betalningsvillkor där vi vill kunna träffa överenskommelse vad gäller just betalningsvillkor.

 Vi har även förtydligat "minsta antal för beställning" på några produkter.

060118


Uppdaterade priser

Nu har vi uppdaterat priserna på shorts, collegetröjor och vissa tillval.

060102


Ny låg prisnivå

Nu har vi sänkt priserna till en ny rekordlåg nivå. Trots detta så bibehåller vi vår höga kvalitet och korta leveranstider.

050226


Fler bilder på joggingoveraller

Fler nya bilder finns nu att se på. Den här gången är det nya bilder på joggingoveraller som publicerats. Klicka in på produktsidan för att läsa mer.

050124


Ny produkt - T-shirts

Nu finns en ny sida under produkter som innehåller information om våra t-shirts. Köp profilerade t-shirts i föreningens/företagets egna färger. Kan fås med broderad logo och/eller tryck fram eller bak som tillval.

050109


Fler bilder på klubboveraller

Nya bilder på klubboveraller är nu publicerade. Klicka bara in på produktsidan för att kolla in ett urval av våra klubboveraller. Självklart går det bra att fritt kombinera färgerna. I vissa fall tillkommer ett pristillägg för egna färgkombinationen

050106


Köpevillkor publicerade

Nu är Natrax Sports köpevillkor publicerade. Du hittar dokumentet under villkor. För att kunna visa det krävs att du har Adobe Acrobat Reader® installerat på din dator.

041129


Produktsidorna färdiga

Nu är äntligen alla produktsidor klara. De olika produktsidorna kommer senare att kompletteras med fler bilder och färgalternativ, liknade de som finns under matchställ. Men innan dess kommer vi att skapa en ny sida med information om köpevillkor m.m.

041124


Ändringar på webbplatsen

Här informerar vi om de senaste tilläggen på vår webbplats. Om du har besökt platsen förut och vill veta vad som har ändrats kan du gå hit först.

040830


Nyhetsarkiv

Nu finns det ett nyhetsarkiv för dig som vill kunna läsa om sådant som inte längre finns kvar här under nyheter. Du finner nyhetsarkivet här.


 

 

Skicka e-post till webmaster med frågor eller kommentarer om den här webbplatsen.
Copyright © 2004-2008 Natrax Sports HB
Senast ändrad: 31 maj 2008